Blogg

Valpträff i onsdags

2017-07-01 00:55

Tack för att ni kom på träffen Hanna, Lena och Kicki, med Skidd, Swing och deras valpar Twist och Tango. Blir spännande att följa framöver. Vi fick en bild på hela familjen också, Tack Mischa för de fina bilderna.

Twist-Tango träff 1

Twist-Tango träff 2p


Pim

2017-06-22 16:52

Det här fina fotot kom på mailen, Pim (Storma-Moltas avkomma) och matte Ingvid som "bestått A-prøver 10. juni. 1 km spor og 800m søk". Hoppas allt går bra i sommar så är ni färdigt räddningsekipage i höst! Jag önskar alla en fin Midsommarhelg!

Pim2


Två härliga helger.

2017-06-19 19:45

Akka fick 2 första pris på sina två första starter Ökl-B prov, i Kristiansand Norge. Vilket härligt mottagande av glada norrmän/kvinnor, fina marker och speciellt söndagens elit prov var ett riktigt arbetsprov, tyvärr gick det inte lika bra för Storma.

Och i lördags var det dags för Stormas och min första Mocktrial utanför Malmköping. Riktigt kul och skiftande mark, där det krävdes bra samarbete mellan hund-förare, men också att hundarna ”tog för sig” i marken. Jag var riktigt nöjd med att vi kvar till slutet, men de sista apporterna blev lite ”tungstyrda” och vi slutade på ett tredjepris. Tack alla domare och ni som hjälpt till med provet, det var riktigt kul att få vara med. Och stort grattis speciellt till vinnaren Margareta Westman med Streamlight’s Jackies Daiquiri som imponerade stort, och till andrapristagaren Maud Eklund med Searover Kellys Rhea.

Söndagen ägnades åt vattenträning, några valpköpare som kommit för att träna – kul att se, ni är så duktiga med era hundar! Lilla Tango (Swing-Skidd valp snart 4 mån) fick vara med att titta, en cool kille som kunde konsten att koppla av.

IMG_6979[1]


Akka på apporteringsprov JRK

2017-06-07 12:07

Igår var vi och provade något nytt. Vi var på Jaktretrieverklubbens apporteringsprov i Almunge. En härlig dag i solsken, trevligt prov/test med duktiga funktionärer som höll ut i värmen ända till slutet. Stort tack alla!

Akka blev med beröm godkänd både på apporteringsprovet och WT Öppen, jag är så himla glad i den här tjejen :)

Tyvärr inga bilder....


Mona och Gixer 1:a HP Inoff B-prov

2017-06-02 20:02

Stort Grattis till Mona med Gixer och Britt med Gry som bägge två fick första pris på inoff. B-prov Nkl förra helgen.

Tyvärr har jag inga färska bilder så jag får ta några från förra året.

Gixer

Gry o Britt